Share with us...

We listen to our customers.
For us your feedback is extremely important.
Here you can read the reviews and referrals from our customers and visitors to the site.
It is always useful for us to know your impressions and assessment of our work. If you are satisfied with our products and services, share your opinions with us. We would be grateful if you provide feedback in our guestbook and let us know where you rank us among other companies that offer graphic solutions and web design.

Please allow 24 hours for each post to be reviewed for spam.
Thank you for your feedback.

Chris design Art - products and services for graphic solutions and web design.

Anti-spam codeReload code
Please, fill the code from the image.
All fields, marked with (*) are required!
МЕДСПА БГ 12.10.2014
Приятел ни препоръча Крис Дизайн Арт преди няколко години. Търсехме фирма да направи найшия сайт - той е със сложна функционалност, често се налага да го доразвиваме поради естеството на работата ни, искахме и да е красив. Първо ни привлече отношението на Криси към красивото и креативността й. Веднага се сработихме като добър екип. Нямаше да успеем без вас - винаги отворени към новото, откликващи веднага на нашите нужди и проблеми. Благодарим ви, Криси и Борис!
Планет Травъл Център 03.09.2014
Изключително сме доволни от професионализма на Крис Дизайн Арт. Преди няколко години започнахме да работим заедно и вече имаме осъществени няколко съвместни проекта. Много сме доволни, че преди няколко години се запознахме и винаги са на разположение при решаване на случайно възникнал проблем. Желаем успех във всички начинания!
Favia Viaggi 16.08.2014
Изключително професионален и креативен екип. Още първия месец сайтът на фирмата беше на първа страница в Google и определено доведе до много добри резултати. Това е красивата ми визитна картичка пред света. Харесва ми също така, че мога сама да променям лесно и удобно информацията в сайта. Това е най-добрата инвестиция, която съм правила за бизнеса си.
Тихомир Тодоров - Титан Златна Панега Цимент 28.07.2014
Перфектно отношение! Усмихнат и отворен към клиента професионализъм!
Това е усещането, с което винаги оставаме след работата си с Вас.
Благодарим Ви за чудесните идеи, разработки, услуги и дизайн, с които дарихте web сайтовете на компанията.

Тихомир Тодоров
Greenfield Commodity Enterprises (UK) Ltd 26.07.2014
I'm really amazed by the advanced and stylish work you've performed in here! Well done!!! Looking forward to see your sculpting of our website :)))
Сдружение "Червени сърца" 25.07.2014
Перфектни във всяко отношение! Това сте вие. Изграждате превъзходни сайтове и помагате много на всички нас да достигнем до аудиторията си. Особено ви препоръчвам на хора с малък опит в интернет бизнеса. Има много хора, които да им вземат парите, но малко са тези като вас, които ще се поинтересуват и ще положат усилията си и всичките си знания, за да помогнат на клиентите си да успеят и да получат положителния резултат. Успех!

Благодарности за вас!
Борислав Бонев 23.07.2014
Здравейте,
Бих искал да изкажа своята дълбока признателност към вас. Много ви благодаря за това, че ми отворихте врата към един нов и непознат за мен свят. Сътворявайки за мен прекрасен уеб сайт вие построихте мост, през който да премина от средновековието направо в модерната виртуална ера. Бях много консервативен по отношение на мястото на изкуството във виртуалната пространство. Знам, че с мен не се работеше много лесно. Благодаря ви за търпението и разбирането, с които откликнахте на въпросите ми, както и за интереса, който проявявате към последвалото развитие на сайта. Резултатът от вашата работа надмина и най-смелите ми очаквания не само с визията си, но и по отношение на засиления интерес към моите творби онлайн. Само за месец след пускане на сайта, той придоби популярност и ме свърза с много нови клиенти и партньори. Сега голяма част от работата ми минава през сайта. Имайки предвид моментното състояние на пазара на изящните изкуства, това е невероятен резултат. Още веднъж ви благодаря.
Възхитен съм от новата визия на сайта ви. Предвид че, от дълго време се занимавам единствено и професионално с изкуство, няма да звучи пресилено ако кажа, че за мен вашият нов сайт е еквивалент на произведение на живописта. Възхитен съм. Пожелавам ви успех!
J M Dearing 20.07.2014
Hi Chris,
What a great and inspiring website you have made. Even though the older site seemed modern and up to date, I believe you have improved and updated it to meet today's standards.
This site shows that you will develop a customers site in the form it deserves
Well done!
JM Dearing
Маринела 12.05.2014
Здравейте, Крис Дизайн Арт!
Бих искала да изразя огромната си благодарност към всички служители на Крис Дизайн Арт.
Силно съм впечатлена от високия професионализъм и проявената креативност, без съмнение ги препоръчвам, като най-добрия и коректен партньор.
Пожелавам Ви, винаги да сте все така устремени и успешни във всичко, което правите.
Лиляна Караджова 07.10.2013
Имах възможността да работя с Chris Art по възложен от мен проект за фотографски сайт и съм много доволна от бързото прецизно изпълнение и креативните решения на дизайнерите. Това беше един съвместно изминат път, в който вникнах в дизайнерската работа и разбрах стойността на продукта, който получавам. Впечатлена съм от професионализма на екипа на Chris Art, а и от приятелското отношение, с което се случваше диалога ни!

Благодарности,

Лиляна Караджова
Витал Сън Център ЕООД 15.06.2013
Изключителен усет към естетиката в работата на Крис Дизайн Арт.
Нашият сайт спечели заслужено първа награда на публиката 2008-ма година на международния фестивал Media Mixx в категория "Стил". Благодарим.
Стефани 27.02.2013
Прекрасен дизайн на сайта! Наистина невероятна фантазия! Всичко изглежда невероятно сякаш попадаш в нов свят. Всички ваши дизайни са уникални! Поздравления!
Олга 15.12.2012
Впечатлена съм! Невероятна фантазия, уникален дизайн, прекрасни технически умения и много вдъхновение и любов във всеки един проект! Поздравления!
Webhorizon 18.08.2012
Good site!
Антон Щерев 2х2 15.04.2011
Awesome site !!!
It's pleasure to see it's hope we can be partners :)
Thumbs up !

Cheer you
Ани Йончева 02.07.2010
Занимавам се с автоматизирано проектиране на тъкани. Впечатлена съм от това, което правите. Ако човек има нужда да си набави доза красота, просто трябва да посети този сайт. Поздравления!
Йордан Динов 05.11.2009
Здравейте,

За кратко се занимавах с графичен дезайн и знам колко усилия се изисква за да се постигне ефекта, който виждам на Вашата страница. На кратко искам да кажа, че сайта е разкошен, включително и другите неща на фирмата които успях да разгледам. Прекарвал съм часове в доста други сайтове, но за този направо нямам думи. Продължавайте в същия дух!
David 29.10.2009
Just wanted to let you know I was thinking of you today. Miss you...Love
SpaceZeaLoT 16.10.2009
Сайта е страхотен. Дизайна страшно ми харесва и другите дизайни в портфолиото също (повечето). Определено трябва да си и художник за тази работа (препдолагам). Но наистина не съм срещал нещо толкова да ми допада много отдавна. Макар самите менюта и т.н. да се губят малко в цветовете ...
Kalynka 25.09.2009
Страхотно! Впечатлена съм. Някои от нещата са уникални!
"A work of art is the unique result of a unique temperament"
~ Oscar Wilde
View our projects