РЕКЛАМЕН ДИЗАЙН. ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Професионален дизайн за печат.
Принт дизайн. Графичен дизайн. Рекламна стратегия. Креативни рекламни материали и фирмени папки, разнообразни идеи и иновативни решения.
При нас както корпоративният, така и индивидуалният графичен дизайн имат стилен и атрактивен вид - ние предлагаме идеи и решения за визия и дизайн, стандартни или нестандартни формати на рекламни печатни изделия, интересни идеи за щанци и преге, интересни и луксозни хартии, идеи за различни видове печат.

Дизайн на рекламна брошура
Ние изработваме рекламни брошури, рекламни книжки в различни формати, с разнообразно сгъване, бигове, прегъвания.
Рекламната брошура може да бъде най-добрият и лесно достъпен източник за визията на една компания. Тя може да е самостоятелно разработена или заедно с други рекламни материали. Една брошура ще привлече клиент ако е стилна и грабва вниманието на клиента още с първия му поглед. Следва ролята на силното рекламно послание – няколко думи, със силна визуално въздействаща типография. Отличителна черта на нашите рекламни брошури е, че имат правилно структурирана и добре подредена информация за вас и вашите продукти и услуги, както и че имат свой собствен артистичен дух и креативно графично решение.

Флаери и листовки. Едностранни флаери. Двустранни флаери.
При нас вашите флаери няма да отидат в кофата за боклук. Те ще привлекат погледа на минувачите, ще ги изкушат да прочетат и запомнят вашите предложения защото ние правим ефектни и привличащи окото флаери и листовки. Заповядайте, за да направим заедно един запомнящ се дизайн на флаер.

Дизайн на плакат или рекламен постер
Ако ви е нужен дизайн на плакат, то вие сте дошли на правилното място.
Ние разработваме рекламни плакати и плакати за събитие, промоция или дизайнерски плакати за вкъщи или офиса. Нашият дизайн на плакат е с високо качество, съобразен с изискванията и бранда на клиентите. Разработваме различни формати на плакати и идеи за печат върху различни материали.

Професионален билборд дизайн.
Какво е дизайн на билборд?
Правилно графично съчетание на цветове и типография. Атрактивна, впечатляваща и въздействаща визия. Кратко, ясно, открояващо се, ефективно и лесно достъпно послание. Провокирани и запомнящи се емоции за отличителния характер на вашия бранд.

Дизайн на Визитки.
Имате ли нужда от вдъхновение за вашия дизайн на визитки?
Визитката, която работи за вас. Визитка, която се запомня. Грабнете вниманието още на първата среща. Професионално изработени визитни картички, корпоративни визитки, лични визитки, нестандартни визитки, модерни визитки. Създайте впечатление сред бизнес партньори, колеги, приятели, познати и непознати с вашата отличаваща се визитна картичка.
Business Card Design

Корпортивна идентичност
Пълен комплект включващ визитки, фирмени папки в различни формати, фирмена бланка, етикети, стикери и фирмени пликове за писма, с цел да се постигне професионален, изискан и завършен вид на вашата кореспонденция.

Сватбени покани
Вашата сватбена покана е много повече от просто красиво парче хартия. Тя е първото впечатление, което ще оставите в своите гости за най-прекрасния ден от живота ви. Тя е първият поглед към вас като ново семейство и първото впечатление. Ние вярваме, че това впечатление е важно, затова изработваме тези покани с много лично топло отношение, старание и усърдна работа, като напълно се потапяме в тематиката, цветовете и идеите за вашата сватба. Дизайн на покакана за сватба сътворен с любов.

Картички, покани и комплимент картички
Поздравителни картички, фирмени покани и картички, картички за празници и събития или лични семейни и приятелски поводи със запомняща се визия за повода и човека. Внимателен подбор на цветове и типография за всеки проект и лично отношения към вашето събитие. Разнообразие от стилове и графични и типографски идеи. Избор на хартии за печат.
Cards, invitations and compliment cards
Greeting cards, invitations, business cards, cards for holidays and events or personal occasions family and friends with a memorable vision of the occasion and people. Careful selection of colors and typography for each project and a personal relationship to your event. Variety of styles and graphic and typographic ideas. Selection of papers for printing.

Дизайн на Каталози.
Професионални каталози с креативен дизайн, подчертаващ вашия имидж и индивидуален стил на представяне на продукти и услуги. Изработка на рекламен каталог, фирмен каталог, продуктов каталог, каталог за услуги.

Дизайн на Календари
Артистичен графичен дизайн, съчетаващ привлекателност и функционалност. Изработка на рекламни календари в най-различни формати и стилове - 12 листа, 6 листа, еднолистов календар.

Дизайн на корици на книги и списания
Визия, графика, дизайн и корици, пресъздаващи вашата история.

Дизайн на меню за ресторант. Атрактивни и модерни менюта.
Традиционни, класически или винтидж; цветни, весели и забавни; луксозни, модерни и елегантни и съблазнителни менюта, съобразени със стила, интериора и дизайна на заведението. Вашите клиентите ще могат да направят най-добрия избор от богатия кулинарен свят на вашата кухня.

Имате ли нужда от копирайтър?
Спестете си усилията и загубата на време и не се мъчете.
Писане на текстове и реклами. Copywriting. Текстове за реклами, публикации в пресата, бизнес писма, текстове за списания, технически текстове и публикации, публикации на новини и известия, текстове за брошури, каталози и уеб сайтове. Ние можем да ви помогнем да представите най-добре вашата презентация или промоция. Изразете най-добре имиджа на вашата компания така, че вашето посланието наистина да достигне до вашите клиенти чрез изискан и силно въздействащ уникален стил.

"В изкуството, както в любовта, инстинктът е достатъчен."
~ Анатол Франс
Разгледайте нашите проекти