УЕБ ДИЗАЙН. ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Защото обичаме това, което правим...

”Кажи го така, че да те забележат. Виж го така, за да можеш да го разкажеш.”

Ако ви запомнят, няма да ви забравят.
Ние имаме както темперамента, така и таланта, за да ви предложим атрактивни, стилни и провокиращи графични решения, едновременно иновативни, артистични, функционални и запомнящи се.
Нашите разработки имат виталност, емоция и самостоятелен облик - носят усещане за вълнение и се разпознават по своя стил, креативна визия, достъпно и функционално съдържание.

Изработка на Уебсайт

Споделете с нас
Несподелената идея е като несподелената любов – никога не намира реализация и признание.
Споделете с нас вашето желание и се доверете на нашия опит и идеи защото ние обичаме това, което правим и създаваме най-доброто за вас:
Уникални уеб сайтове и графични решения с различен стил, визия и функционалност.
Изработка на уебсайтове: корпоративни уеб сайтове, изработка на онлайн магазин, лични и хоби страници, професионални интернет страници, личен блог. Адаптивен дизайн (responsive design) и функционален дизайн. Администрация и техническа поддръжка. Инструменти за SEO оптимизация.
Обучение и консултации: работа със системата за управление на съдържанието, основни практики за SEO оптимизация.

Добрият и запомнящ се уеб сайт е едно от най-динамичните и ефективни средства за успешен бизнес и създаване на контакти и лоялност на клиентите към бранда. Затова ние посвещаваме изцяло нашето време и енергия да разберем каква е вашата идея и да я развием така, че да постигнем максимален ефект за вас и вашите клиенти.

Нямате идея?
Не убивайте добрите идеи с лош уеб сайт.
Ако нямате идеи за изработка на сайт, ние имаме в повече. Готови сме да споделим нашите идеи с вас и да ги реализираме, за да направим вашата страница по-оригинална, по-успешна, по-ефективна - да направим заедно една модерна уеб страница.
Възползвайте се от нашите професионални съвети и консултации за уеб дизайн и правилна концепция за атрактивно, интересно и добре позиционирано в търсачките съдържание.

Система за управление на съдържанието или Content Managemnet System (CMS)
Ние искаме нашите клиенти да бъдат независими от нас и да имат пълна свобода за актуализация на съдържанието. Даваме им възможност сами да поддържат, обновяват и развиват своя уеб сайт с нови неограничени на брой менюта, страници, публикации, нивини, събититя и медийни решения. Работим единствено с нашата авторска система за обновяване на съдържанието, чийто успех е базиран на дългогодишния ни опит, интересни идеи и стремеж да задоволим и най-сложните и нестандартни желания на клиентите, като същевременно сме предоставили един изключително лесен и удобно интерфейс за работа.
За всеки един отделен проект изграждаме нови допълнителни модули за отделните специфични секции на сайта и желанията на клиента.
Надеждна и максимално опростена, функционална, динамична, изключително гъвкава - нашата платформа дава множество креативни възможности за работа, показване и актуализиране на уеб съдържанието, като съдейства и за доброто позициониране на страницата ви в Google и други търсещи машини.

Някои от специфичните модули към системата, с различна функционалност и ниво на дълбочина, които сме развили до този момент:

Онлайн магазини със различни за всеки клиент параметри, опции, възможности, ориентирани към неговия продукт и предлагани услуги.
Системи за отстъпки, индивидуални отстъпки, бонуси индивидуални иили групови, фактуриране, осчетоводяване, отчет на продажбите, групиране, архивиране.

Афилиейт програми с различна функционалност и възможности за управление с потребителски панел за всеки афилиейт.

Система за създаване на промоционални игри и томбола за теглене на победител.

Мейлинг лист с различна автоматична функционалност.

Различни модули за пресмятане на цена на доставка за онлайн магазините, базирана на различни алгоритми.

Система за доставка, интеграция на куриерски модули, създаване, разпечатванеетикети и генериране на файлове по куриерски стандарти и изисквания. Проследяване пратката. Подаване на множество товарителници към куриери - интеграция.

Система за разплащане, включваща сторниране на платени операции и повторно изпълнение на транзакция на същата поръчка. Система за комуникация чрез sms с потребителите.
SOAP WSDL комуникация за извличане на потребителските данни от базата с потребители в сайта.

Внедряване на всички видове онлайн разплащания чрез Epay и Борика. Ново поколение разплащане към Борика, работещо със PHP сокети и предварително зададен от клиента бюджет.

Локален разплащателен терминал с кредитни и дебитни карти, подсигурен със SSL сертификати за криптиране на информацията.

Комуникация между офлайн и онлайн системи. Интеграция на бази данни на складови програми, резервационни системи и други.

"Това, което отличава дизайна от изкуството е това, че дизайнът
e предназначен да бъде... функционален."
~ Камерън Мол
Разгледайте нашите проекти