УЕБ ДИЗАЙН. ИЗРАБОТКА НА УEБ САЙТ. УЕБСАЙТ ДИЗАЙН

Ние се развиваме, усъвършенстваме и работим по съвършено нов начин, за да постигнем нашите цели за разработка на КРЕАТИВНИ решения съчетани с функционалност.
Добрият и ефективен уеб сайт е оценен и е възнаграден чрез лоялността и доверието на клиентите, защото във ваше лице те виждат компания, която реагира бързо на новите предизвикателства на пазара!
Ние посвещаваме цялото си време и енергия за създаване на професионални интернет страници с динамична, разнообразна и лесно достъпна функционалост. При всеки избор и решение от страна на нашите клиенти ние споделяме с тях отговорността за техния избор.

MEDSPA.BG

Medical tourism. Spa and Wellness

MEDSPA BG е компания, която се занимава с медицински туризъм, балнеолечение, спа и уелнес в България и чужбина. Консултации с най-добрите доктори, пътуване, настаняване, резервации. Все пациент заслужава качествена медицинска грижа.

Вижте уеб сайта www.medspa.bg
MEDSPA.BG

ESSAY SOLUTION UK

Наеми писател. Стани писател.

Essay Solutions има екип от професионални писатели с академични заслуги и доказани умения в писането на текстове от всички сфери. Наеми писател, стани писател, редакция на текстове.

Вижте уеб сайта www.essay-solutions.eu
ESSAY SOLUTION UK

Туристическа агенция Авиа тур

Почвки и екскурзии - нови емоции

Авиа тур предлага туристически услуги, почивки, екскурзии, екзотични пътувания, бизнес пътувания, конгресни събития, спортни събития, пътувания за карнавали и фестивали. Голямо разнообразие от оферти и маршрути. Индивидуално изготвяне на почивки.

Вижте уеб сайта www.avia-tour.bg
Туристическа агенция Авиа тур

Stars Training

Онлайн обучение

Този уеб сайт беше пуснат само в тестов вариант. Школата не стартира и сайтът не беше качен. Система за онлайн обучение, оценяване, качване и сваляне на материали от страна на обучаващия се и от страна на преподавателя. Система за създаване на онлайн тестове под вид на въпросници с различни варианти на отговор. Управление на юзъри и учители.

Вижте уеб сайта Статичен HTML вариант на проекта
Stars Training

Best Whey UK

Online Supplement store

Освен онлайн пазаруването, разработихме още: счетоводна система, система за специални отстъпки, ваучери, бонуси. Задълбочена система за доставки със смятане на брой колети спрямо общото тегло, различни цени спрямо дестинацията. Изградихме локален разплащателен терминал, подcигурен със SSL сертификати за криптиране. Разработихме модул към DPD UK за доставки, проследяване, комплексни бар кодове и етикети.

Вижте уеб сайта www.bestwhey.co.uk
Best Whey UK

ALLTAPE UK

Stick with quality and value

И за Best Whey и за All Tape изградихме счетоводна система с графично оформление, фактуриране, както и куриерски модул за доставки със DPD.CO.UK, с който нашият клиент създава комплексни етикети с различни региони за доставка, кодове за проследяване базирани на комплексен алгоритъм и 1D баркодове. SSL терминал за онлайн разплащания. Система за бонуси, персонални отстъпки, групови отстъпки, ваучери.

Вижте уеб сайта www.alltape.co.uk
ALLTAPE UK

VAPE - ONLINE МАГАЗИН

Електронни цигари и аксесоари

Електронни цигари, батерии за електронни цигари от водещите производители, никотинови течности Hangsen, никотиновите течности на Feel Life, картомайзери от Kanger и Vision, аксесоари.

Вижте уеб сайта www.vape.bg
VAPE - ONLINE МАГАЗИН

PROCENT.BG

Интересни оферти за всеки ден

Procent.BG е онлайн магазин, с изградена от нас авторска платформа за колективно пазаруване на оферти със зададен срок на активност. Сайтът включва системи като афилиейт програма, партьнорска програма, участия в игри с томбола с теглене на победител.

Вижте уеб сайта www.procent.bg
PROCENT.BG

Академия за зимни спортове

На ръба се променяш

SNOWSPORTS ACADEMY - Вечерни или дневни, индивидуaлни ски и сноуборд уроци. Обучение по ски или сноуборд индивидуално или в група с осигурен комфортен транспорт до и от ски пистата, помещение за срещи, анализ и теория. Обучение на български, немски или английски.

Вижте уеб сайта www.assa.bg
Академия за зимни спортове

Pixi Travel

"Те ходят по вода, те плават на земята"

Туристическа агенция "Пикси Травел". Екскурзии, почивки, ваканции, пътувания.

Вижте уеб сайта www.pixitravel.com
Pixi Travel

Туристическа агенция Планет

Незабравимо пътуване

Туристическа агенция ПЛАНЕТ успешно развива своята дейност вече 20 години, като предлага богат избор от екскурзии, ваканции, пътувания и резервации на хотели в страната и чужбина. Разнообразие от групови и индивидуални екскурзии, бизнес пътувания, VIP услуги, конгреси и мероприятия.

Вижте уеб сайта www.planet.bg
Туристическа агенция Планет

SKY VISION

Приключенски подаръци

Създаден е от екип от амбициозни и креативни млади хора, подаряването на приключенски и екстремни подаръци, походящи за всеки повод сега вече е лесно. Възможност да подарите един различен и интересен подарък. Оригинални идеи за подарък за всеки повод и възраст. Подарък за рожден ден, подарък за годишнина, подарък за мъж, подарък за жена, за хора с различни интереси и мечти.

Вижте уеб сайта www.skyvision.bg
SKY VISION

Аура Тур

Travel agency

Aura Tours is a licensed tour operator specializing in holiday packages in Turkey. The work of Chris Design Art for this project includes: Graphic design and concept, and flash animation. Unlike all our other projects, this project does not include our Content Management System.

Вижте уеб сайта www.auratour.bg
Аура Тур

Лукс инвест

Строителство и ремонт

Основната дейност на "Лукс инвест"ООД е строителство и ремонт на обществени, административни, промишлени и жилищни сгради, хотелски комплекси, спортни площадки и съоръжения. Фирмата разполага със собствена база за производство на метални конструкции и изделия от метал.

Вижте уеб сайта www.lux-invest.com
Лукс инвест

Витал Сън Студио

Открийте красотата в себе си

Vital Sun Center отваря врати си през 2006 г. с амбицията да предложим на клиентите си нещо повече от традиционното козметично студио. Центърът предлага широка гама от услуги за грижа за лице, грижа зца тяло и оптимална комлексна грижа, за да удовлетвори индивидуалните потребности на всеки клиент. Награда на публиката на Международен фестивал Албена 2008.

Вижте уеб сайта www.vitalsunstudio.com
Витал Сън Студио

МОЕМ ДА НОСИМ

Хамалски услуги

Хамали Моем да носим предлага висококачествени транспортни и хамалски услуги. Опитните хамали и добре оборудваните транспортни средства.

Вижте уеб сайта www.moemdanosim.com
МОЕМ ДА НОСИМ

SS Healthfoods

Редизайн на старата визия

Работата включва изграждане на нова концепция за уеб сайта, функционален дизайн, графичен дизайн, нова визия за всички страници.

Вижте уеб сайта Статичен HTML вариант на проекта
SS Healthfoods

Строй Консулт

Редизайн на старата визия на уеб сайта

Графичен дизайн, концепция, функционален дизайн.

Вижте уеб сайта Статичен HTML вариант на проекта
Строй Консулт

Зоо магазини

Онлайн магазин

Всичко за Вашите домашни любимци - храни и аксесоари за котки, кучета, папагали, гризачи, декоративни рибки, влечуги, както и информация за нови продукти и интересни промоции за сухи храни, консерви, пастети, паучове, витамини, добавки, препарати, каишки, играчки и принадлежности.

Вижте уеб сайта www.shop.zoomagazini.com
Зоо магазини

Зоо магазини

Официален уебсайт

Зоомагазини "RAMONA" се отличават с атрактивни цени, уникални персонални промоции, насочени към всички редовни Клиенти, компетентно професионално обслужване, бързо изпълнение на поръчките и индивидуално приятелско отношение към всеки.

Вижте уеб сайта www.zoomagazini.com
Зоо магазини

QAFSHTAMA ALBANIA

Натурална минерална вода

Кафштама е основана през 2005 г. и притежава модерна автоматизирана поточна линия за бутилиране на изворна минерална вода от изворите в от планината Кафштама в Албания.

Вижте уеб сайта www.qafshtama.com
QAFSHTAMA ALBANIA

Чудесата на България

Инициатива на вестник "Стандарт"

Кои са Чудесата на България, с които се гордеем най-много и искаме да видим включени в международни, национални и регионални туристически маршрути? Кои са културно-историческите атракции и археологическите находки? Това ще кажем всички ние, българите, с референдумът за Чудесата на България.

Вижте уеб сайта www.bgchudesa.com
Чудесата на България

Хиромантия - Езотерика

Таня Тсиолакиду

Таня живее и работи в съседна Гърция. Занимава се с хиромантия и хирологичен анализ, ментална радиестезия, и духовно усъвършенстване, но има интерес и към други езотерични науки. Автор е и на няколко книги, които са издадени на български език и могат да бъдат намерени в книжарниците.

Вижте уеб сайта www.hiromantia-ezoterika.com
Хиромантия - Езотерика

VANITTA

Модна къща

Това, което разграничава един моден дизайнер от друг, е оригиналността и новаторството в създаването на идеалната линия, в търсенето на хармония между вътрешно и външно излъчване. Награда за най-добър сайт -3 то място в категория "Личен уеб сайт", Бг Сайт 2008.

Вижте уеб сайта www.vanitta.com
VANITTA

MIMYUNI MEDIA GROUP

Иновативни медийни продукти

Mimyuni Media Group е компания специализираща в разработването на медийни продукти от ново поколение, чрез които целят да провокират публиката да погледне на света около нея по задълбочено и по един нов начин. Тяхната цел е да разработят нова медийна концепция характеризираща се с повече топлина, нежност и спокойствие.

Вижте уеб сайта www.mimyuni.com
MIMYUNI MEDIA GROUP

Bulgarien Eerbrecht

Адвокати Русков и колеги

Правен блог на адвокат Константин Русков. Блогът е на немски език.

Вижте уеб сайта www.bulgarien-erbrecht.eu/
Bulgarien Eerbrecht

Chris Design Art

Визия от 2009

Разработване на старата версия на нашия уебсайт, която много се харесваше от всички. Награди: БГ Сайт 2005, трето място. BG Site 2004, 1-во място в "Личен сайт" и 3то-място в категория "Бизнес и Услуги"

Вижте уеб сайта Статичен HTML вариант на проекта
Chris Design Art

S.M.F. MUSIC HUNTER

Вашата рок вселена

S.M.F. MUSIC HUNTER е водеща българска музикална компания с магазин в центъра на София.Каталогът на S.M.F. MUSIC HUNTER до момента включва над 500 000 заглавия, което ни нарежда средсериозните вносители на аудио и видео продукти от независими музикални компании в България.

Вижте уеб сайта www.smf-bg.com/
S.M.F. MUSIC HUNTER
   Страници:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
"Ако смятате, че математиката е трудна, опитайте уеб дизайн."
~ Триш Пар
Разгледайте нашите проекти