УЕБ ДИЗАЙН. ИЗРАБОТКА НА УEБ САЙТ. УЕБСАЙТ ДИЗАЙН

Ние се развиваме, усъвършенстваме и работим по съвършено нов начин, за да постигнем нашите цели за разработка на КРЕАТИВНИ решения съчетани с функционалност.
Добрият и ефективен уеб сайт е оценен и е възнаграден чрез лоялността и доверието на клиентите, защото във ваше лице те виждат компания, която реагира бързо на новите предизвикателства на пазара!
Ние посвещаваме цялото си време и енергия за създаване на професионални интернет страници с динамична, разнообразна и лесно достъпна функционалост. При всеки избор и решение от страна на нашите клиенти ние споделяме с тях отговорността за техния избор.

Скулптура Борислав Бонев

Малка пластика от бронз

"Изкуството е емоцията да видиш това, което е невидимо за останалите; материално олицетворение на красиво усещане, родено от въображението."
Личен уебсайт портфолио на творчеството на Борислав Бонев представящ неговите малки пластики от бронз.

Вижте уеб сайта www.skulptura.narisuvai.me
Скулптура Борислав Бонев

Баскетболен клуб ЦСКА

Развиване на млади таланти

Награда от "Компютърно пространство" 2013 - за най-добър сайт в категория "Забавление и хоби". Актуална информация за всичко, случващото се с баскетбола в ЦСКА. Възстановяването на клуба, отборите от школата, срещи, новини, галерии, 3х3 турнири и история, както и за всички инициативи на БК ЦСКА и турнири, провеждащи се в зала "Румен Пейчев" на стадион "Българска армия".

Вижте уеб сайта www.cska-basket.bg
Баскетболен клуб ЦСКА

Кампания "Червени сърца"

Възстановяване на Сектор "В" от стадиона

Уеб сайтът е изграден с цел провеждане на съвместна кампания на Сдружение "Червени сърца" и Сдружение "ЦСКА Завинаги" с цел събиране на средства за възстановяване на сектор "В" от стадион Българска Армия. Кампанията беше проведена чрез закупуване на места онлайн.

Вижте уеб сайта www.kampania-redhearts.eu
Кампания "Червени сърца"

Travel center

Вземи пътешествие онлайн

Изберетве вашето пътешествие. Екскурзии и почивки онлайн. Travelcenter.bg е сайт, обединяващ изгодни и разнообразни туристически оферти. Зад всяка една оферта стои сигурен източник, реална туристическа агенция, с многогодишен опит в туризма.

Вижте уеб сайта www.travelcenter.bg
Travel center

Мира Кунева - Астролог

Астрология - консултации, прогнози

Мира Кунева е един от водещите астролози в България. Рождена астрология, бизнес астрология, астрологични прогнози, синастрия-съвместимост, хорарна астрология, елективна астрология, кармична астрология. Ако търсите наистина добър и професионален астролог, то попаднали сте на правилното място.

Вижте уеб сайта www.mira-kuneva.com
Мира Кунева - Астролог

Greenfield Group

Agricommodity Trading and Brokering

Greenfield Group е търговска компания с глобален подход към световния пазар на зърнени и протеинови храни. Greenfield Group е иновативен фасилитатор на Agro Commodities & Products Trade, който включва всички съвременни дейности и услуги като, пълна логистика, международна търговия, консултантски услуги относно международни търговски и финансови операции. Базирана е в UK.

Вижте уеб сайта www.greenfield-group.co.uk
Greenfield Group

GAEA

Зелена алтернативна енергия

ГАЕА Зелена Алтернативна Енергия ЕАД предлага решения за управление на отпадъци, опазване на околната среда, оползотворяване на отпадъци и производство на алтернативни горива. ГАЕА е съвместно дружество между Evolution Environmental Group LLC (“E2”), американска компания за алтернативната енергия, и Titan Cement SA (“Титан”).

Вижте уеб сайта www.gaea.bg
GAEA

ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ

Лидер в производството на цимент

Компанията е един от основните производители на цимент в страната. Бизнес успехът и реномето на Титан се основават на прилагането на най-добрите съществуващи технологии за производство и методи за дистрибуция, на много проучвания и постоянно усъвършенстващ се ноу-хау. Компанията има бетонови възли и работи върху разкриването на кариери за чакъл и пясък.

Вижте уеб сайта www.titan.bg
 ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ

CRYOTECH - иновативни решения

Респонсив дизайн

Криотеч е иновативна компания предлагаща услуги за почистване чрез Dry Ice Blasting (бластиране със сух лед) в различни сфери на индустрията, строителството и реставрацията. Нова и модерна технология за отстраняване на различни видове замърсявания. Метод, който има огромни предимства пред традиционните средства за почистване.

Вижте уеб сайта www.cryotech.biz
CRYOTECH - иновативни решения

MEDSPA.BG

Medical tourism. Spa and Wellness

MEDSPA BG е компания, която се занимава с медицински туризъм, балнеолечение, спа и уелнес в България и чужбина. Консултации с най-добрите доктори, пътуване, настаняване, резервации. Все пациент заслужава качествена медицинска грижа.

Вижте уеб сайта www.medspa.bg
MEDSPA.BG

ESSAY SOLUTION UK

Наеми писател. Стани писател.

Essay Solutions има екип от професионални писатели с академични заслуги и доказани умения в писането на текстове от всички сфери. Наеми писател, стани писател, редакция на текстове.

Вижте уеб сайта www.essay-solutions.eu
ESSAY SOLUTION UK

Туристическа агенция Авиа тур

Почвки и екскурзии - нови емоции

Авиа тур предлага туристически услуги, почивки, екскурзии, екзотични пътувания, бизнес пътувания, конгресни събития, спортни събития, пътувания за карнавали и фестивали. Голямо разнообразие от оферти и маршрути. Индивидуално изготвяне на почивки.

Вижте уеб сайта www.avia-tour.bg
Туристическа агенция Авиа тур

Stars Training

Онлайн обучение

Този уеб сайт беше пуснат само в тестов вариант. Школата не стартира и сайтът не беше качен. Система за онлайн обучение, оценяване, качване и сваляне на материали от страна на обучаващия се и от страна на преподавателя. Система за създаване на онлайн тестове под вид на въпросници с различни варианти на отговор. Управление на юзъри и учители.

Вижте уеб сайта Статичен HTML вариант на проекта
Stars Training

Best Whey UK

Online Supplement store

Освен онлайн пазаруването, разработихме още: счетоводна система, система за специални отстъпки, ваучери, бонуси. Задълбочена система за доставки със смятане на брой колети спрямо общото тегло, различни цени спрямо дестинацията. Изградихме локален разплащателен терминал, подcигурен със SSL сертификати за криптиране. Разработихме модул към DPD UK за доставки, проследяване, комплексни бар кодове и етикети.

Вижте уеб сайта www.bestwhey.co.uk
Best Whey UK

ALLTAPE UK

Stick with quality and value

И за Best Whey и за All Tape изградихме счетоводна система с графично оформление, фактуриране, както и куриерски модул за доставки със DPD.CO.UK, с който нашият клиент създава комплексни етикети с различни региони за доставка, кодове за проследяване базирани на комплексен алгоритъм и 1D баркодове. SSL терминал за онлайн разплащания. Система за бонуси, персонални отстъпки, групови отстъпки, ваучери.

Вижте уеб сайта www.alltape.co.uk
ALLTAPE UK

VAPE - ONLINE МАГАЗИН

Електронни цигари и аксесоари

Електронни цигари, батерии за електронни цигари от водещите производители, никотинови течности Hangsen, никотиновите течности на Feel Life, картомайзери от Kanger и Vision, аксесоари.

Вижте уеб сайта www.vape.bg
VAPE - ONLINE  МАГАЗИН

PROCENT.BG

Интересни оферти за всеки ден

Procent.BG е онлайн магазин, с изградена от нас авторска платформа за колективно пазаруване на оферти със зададен срок на активност. Сайтът включва системи като афилиейт програма, партьнорска програма, участия в игри с томбола с теглене на победител.

Вижте уеб сайта www.procent.bg
PROCENT.BG

Академия за зимни спортове

На ръба се променяш

SNOWSPORTS ACADEMY - Вечерни или дневни, индивидуaлни ски и сноуборд уроци. Обучение по ски или сноуборд индивидуално или в група с осигурен комфортен транспорт до и от ски пистата, помещение за срещи, анализ и теория. Обучение на български, немски или английски.

Вижте уеб сайта www.assa.bg
Академия за зимни спортове

Pixi Travel

"Те ходят по вода, те плават на земята"

Туристическа агенция "Пикси Травел". Екскурзии, почивки, ваканции, пътувания.

Вижте уеб сайта www.pixitravel.com
Pixi Travel

Туристическа агенция Планет

Незабравимо пътуване

Туристическа агенция ПЛАНЕТ успешно развива своята дейност вече 20 години, като предлага богат избор от екскурзии, ваканции, пътувания и резервации на хотели в страната и чужбина. Разнообразие от групови и индивидуални екскурзии, бизнес пътувания, VIP услуги, конгреси и мероприятия.

Вижте уеб сайта www.planet.bg
Туристическа агенция Планет

SKY VISION

Приключенски подаръци

Създаден е от екип от амбициозни и креативни млади хора, подаряването на приключенски и екстремни подаръци, походящи за всеки повод сега вече е лесно. Възможност да подарите един различен и интересен подарък. Оригинални идеи за подарък за всеки повод и възраст. Подарък за рожден ден, подарък за годишнина, подарък за мъж, подарък за жена, за хора с различни интереси и мечти.

Вижте уеб сайта www.skyvision.bg
SKY VISION

Аура Тур

Travel agency

Aura Tours is a licensed tour operator specializing in holiday packages in Turkey. The work of Chris Design Art for this project includes: Graphic design and concept, and flash animation. Unlike all our other projects, this project does not include our Content Management System.

Вижте уеб сайта www.auratour.bg
Аура Тур

Лукс инвест

Строителство и ремонт

Основната дейност на "Лукс инвест"ООД е строителство и ремонт на обществени, административни, промишлени и жилищни сгради, хотелски комплекси, спортни площадки и съоръжения. Фирмата разполага със собствена база за производство на метални конструкции и изделия от метал.

Вижте уеб сайта www.lux-invest.com
Лукс инвест

Витал Сън Студио

Открийте красотата в себе си

Vital Sun Center отваря врати си през 2006 г. с амбицията да предложим на клиентите си нещо повече от традиционното козметично студио. Центърът предлага широка гама от услуги за грижа за лице, грижа зца тяло и оптимална комлексна грижа, за да удовлетвори индивидуалните потребности на всеки клиент. Награда на публиката на Международен фестивал Албена 2008.

Вижте уеб сайта www.vitalsunstudio.com
Витал Сън Студио

МОЕМ ДА НОСИМ

Хамалски услуги

Хамали Моем да носим предлага висококачествени транспортни и хамалски услуги. Опитните хамали и добре оборудваните транспортни средства.

Вижте уеб сайта www.moemdanosim.com
МОЕМ ДА НОСИМ

SS Healthfoods

Редизайн на старата визия

Работата включва изграждане на нова концепция за уеб сайта, функционален дизайн, графичен дизайн, нова визия за всички страници.

Вижте уеб сайта Статичен HTML вариант на проекта
SS Healthfoods

Строй Консулт

Редизайн на старата визия на уеб сайта

Графичен дизайн, концепция, функционален дизайн.

Вижте уеб сайта Статичен HTML вариант на проекта
Строй Консулт

Зоо магазини

Онлайн магазин

Всичко за Вашите домашни любимци - храни и аксесоари за котки, кучета, папагали, гризачи, декоративни рибки, влечуги, както и информация за нови продукти и интересни промоции за сухи храни, консерви, пастети, паучове, витамини, добавки, препарати, каишки, играчки и принадлежности.

Вижте уеб сайта www.shop.zoomagazini.com
Зоо магазини
      Страници:
    1. 1
    2. 2
    3. 3
"Ако смятате, че математиката е трудна, опитайте уеб дизайн."
~ Триш Пар
Разгледайте нашите проекти