УЕБ ДИЗАЙН. ИЗРАБОТКА НА УEБ САЙТ. УЕБСАЙТ ДИЗАЙН

Ние се развиваме, усъвършенстваме и работим по съвършено нов начин, за да постигнем нашите цели за разработка на КРЕАТИВНИ решения съчетани с функционалност.
Добрият и ефективен уеб сайт е оценен и е възнаграден чрез лоялността и доверието на клиентите, защото във ваше лице те виждат компания, която реагира бързо на новите предизвикателства на пазара!
Ние посвещаваме цялото си време и енергия за създаване на професионални интернет страници с динамична, разнообразна и лесно достъпна функционалост. При всеки избор и решение от страна на нашите клиенти ние споделяме с тях отговорността за техния избор.

Запази надежда

Програма на болница "Надежда" за съхраняване на репродуктивни възможности

Съхраняване на фертилитет по социални и медицински причини. Кога се налага и какви стъпки следва да се предприемат.

Вижте уеб сайта www.zapazi.me
Запази надежда

Артемис Травъл

Туристическа агенция

Вижте уеб сайта www.artemistravel.bg
Артемис Травъл

Мира Кунева - Астролог

Редизайн 2020

Мира Кунева е един от водещите астролози в България. Рождена астрология, бизнес астрология, астрологични прогнози, синастрия-съвместимост, хорарна астрология, елективна астрология, кармична астрология. Ако търсите наистина добър и професионален астролог, то попаднали сте на правилното място.

Вижте уеб сайта www.mira-kuneva.com
Мира Кунева - Астролог

Оборище 69

Където класикатасреща иновациите

Лесно ще откриете 69 причини да се влюбите във всеки квадратен метър от ОБОРИЩЕ 69 – новата топ локация на централна София. Една красива и интелигентна сграда очаква своите нови обитатели с амбицията да задоволи всяка тяхна потребност и съвременните високи изисквания за функционалност, комуникативност, енергоефективност, природосъобразност, удобство и комфорт.

Вижте уеб сайта www.oborishte69.bg
Оборище 69

Витал Сън Студио

Козметично студио

Козметичен център Vital Sun Centre предоставя висококачествени козметични услуги и професионални козметични продукти, съобразени със специфичните нужди на техните клиенти.

Вижте уеб сайта www.vitalsunstudio.com
Витал Сън Студио

Златната Коза - Детски парти център

Ивент зентър за деца и родители

Център за деца и родители „Златната коза“ организира детски рождени дни, детски празници, фирмени събития, тиймбилдинги, частни партита.

Вижте уеб сайта www.zlatnatakoza.bg
Златната Коза - Детски парти център

Аметистът на Мерлин

6 стъпки за повече енергия и осъзнатост

Метод разработен от Ивана Камбушева "6 стъпки за повишаване на жизнената енергетика или повишаване на способността да управляваш своите жизнени сили и енергия", с който човек може да опита да си помогне, да добие сила в процеса на оцеляването и да си постави цел. Хармонията между сърцето и разума е диригент, който сработва енергиите, за да могат те да създадат красива музика.

Вижте уеб сайта www.svetovete.com
Аметистът на Мерлин

Терра Лизинг

Надежден партньор във финансирането

Терра Лизинг ООД е компания, предлагаща финансов лизинг за леки и лекотоварни автомобили, на фирми и физически лица.

Вижте уеб сайта www.terraleasing.bg
Терра Лизинг

Болница "Надежда"

Изработка на уеб сайт за болница Надежда

Взехме по частичка от всяка една надежда. Прибавихме мечти, вдъхновение, признателност, часове на размисъл; креативни идеи, много функционалност; над 4000 лейъра във Фотошоп, над 70 000 реда програмен код, пакет оптимизъм, 3 чувала мъдрост, купа усмивки, 5 кани вълнение, 1 шише предизвикателства, щипка хумор, зрънце носталгия, чаша цветя и пеперуди. Вложихме цялата си душа, зялахме с цялата си любов...

Вижте уеб сайта www.nadezhda.bg
Болница "Надежда"

Запази.ме

Проект на МБАЛ "Надежда"

Запази.ме е проект на МБАЛ за женско здраве "Надежда", който цели да подобри информираността сред медицинските специалисти и пациентите по темата фертилитет, бременност и гонадотоксична терапия.

Вижте уеб сайта www.zapazi.me
Запази.ме

МОЕМ ДА НОСИМ - Хамали София

Хамалски услуги

„Моем да носим“ предлага пълен набор от услуги, свързани с хамалската дейност, които включват безплатен оглед, разглобяване, опаковане, товарене от мястото на заминаване, транспортна дейност, разтоварване на мястото на пристигане, разопаковане, сглобяване, подреждане и почистване

Вижте уеб сайта www.moemdanosim.com
МОЕМ ДА НОСИМ - Хамали София

Възстановителен център Падмалая

Масажно студио за класически и източни терапии

В студио за масаж „Padmalaya“ познават и разчитат добре езика на тялото. Затова знаят каква е точната грижа за всеки техен гост. Мисията им е да премахнат болката и напрежението и да ви покажет колко кратък е пътят към радостта и отпускането. Оздравителен и лечебен масаж, източен масаж, класически масаж.

Вижте уеб сайта www.padmalaya.bg
Възстановителен център Падмалая

Blue Sky Commerce

Онлайн магазин

Изработка на онлайн платформа за пазаруване за клиенти на едро - търговци, магазини, ветеринари. Онлайн магазин за храни за домашни любимци - кучета, котки, птици, зайци. Пазаруване и поръчка чрез регистрация.

Вижте уеб сайта www.zoomagazina.com
Blue Sky Commerce

Адвокатско дружество „Антонова и Шукерова“

Вярваме, че успехът на нашите клиенти предопределя нашия собствен успех!

Адвокатско дружество „Антонова и Шукерова“ се състои от квалифициран и амбициозен екип, начело на който стоят доказани юристи с богат опит. Динамичната работа и високата мотивация на екипа са основна движеща сила за предоставяне на пълноценно правно обслужване на клиентите на кантората.

Вижте уеб сайта www.ams-law.bg
Адвокатско дружество „Антонова и Шукерова“

Audio Guide Bulgaria

Audio Guide България е млада и амбициозна компания, която предлага най-иновативните и съвременни аудио устройства за туристи и групи по маршрути, разработени с помощта на едни от най-добрите български историци и екскурзоводи.

Вижте уеб сайта www.audio-guide.bg
Audio Guide Bulgaria

Globus Tours

Уебсайт - Туристическа агенция

На своите клиенти Globus Tours помага в организирането на екскурзии и почивки в чужбина, в реализирането на нови екзотични пътешествия и круизи, в осъществяването на мечтаните пътувания. Дългогодишният опит на фирмата й дава умения да разбира добре потребностите на нейните клиенти, за да предложи най- добрите оферти за пътувания в Европа, Азия, Африка, ОАЕ и др.

Вижте уеб сайта www.globus-tours.net
Globus Tours

Medical Event

Reproductive pathologies and surgical treatment options

Landing page - one page website with online registration featuring Medical event training course for medical specialists. Event: Building bridges between assisted reproduction and infertility treatment and minimally invasive gynecologic surgery - hysteroscopy and laparoscopy -Mini-symposium with live surgery sessions.

Вижте уеб сайта www.nadezhda.bg/training/
Medical Event

Big Trip

Туроператор и туристическа агенция

Биг Трип предлага резервация и продажба на самолетни билети, почивки в елитни хотели на българското Черноморие и в чужбина, организиране на семинари, конференции, симпозиуми, фирмени тържества. Отдих в планински курорти.

Вижте уеб сайта www.bigtrip.bg
Big Trip

МАЙКА НАВРЕМЕ

Фондация "Майка навреме"

Преди всичко мисията на "Майка навреме" е да информира. Основните усилия на фондацията са насочени към повишаване на информираността на младите българки по важните въпроси, касаещи тяхното репродуктивно здраве, за да могат да направят информиран избор за пътя си към майчинството, както и запознаването им достиженията на съвременната медицина, с техните предимства и новите възможности, които предоставят, но и с ограниченията им.

Вижте уеб сайта www.maikanavreme.bg
МАЙКА НАВРЕМЕ

Melanoma BG

Грижа, превенция, лечение

Този сайт е създаден в помощ на всички, които са загрижени за своето здраве. В помощ на търсещите достоверна и актуална информация за превенцията, диагностиката и лечението на рака на кожата. В помощ на пациентите, засегнати от това заболяване и техните семейства.

Вижте уеб сайта www.melanoma.bg
Melanoma BG

Архитектурно бюро - Студио АТМ

Архитект Ивайло Мишев

АТМ Студио се стреми да предложи комплексни решения за цялостното проектиране и дизайн на даден обект, а при необходимост и информационното осигуряване със съответната стратегия, маркетингови решения и PR концепция.

Вижте уеб сайта www.studioatm.com
Архитектурно бюро - Студио АТМ

Боваринка

Яжте, докато има!

Уникално вкусни домашни торти.

Вижте уеб сайта www.bovarinka.com
Боваринка

Vanitta Fashion

Онлайн магазин - респонсив дизайн

Онлайн магазин за европейския и международния пазар на модна къща "Ванита". Стилни, елегантни, дизайнерски дамски модели. Сезонни колекции - онлайн магазин за дамска мода.

Вижте уеб сайта fashion.narisuvai.me/
Vanitta Fashion

Favia Viaggi

Лов в България и чужбина

Вижте уеб сайта www.faviaviaggi.com/
Favia Viaggi

Медицински център Нова радост

Център за репродуктивна медицина

Вижте уеб сайта www.ivfradost.com/
Медицински център Нова радост

Лендинг страница за Vital Concept

Landing page - Woman - Vitak Concept

Вижте уеб сайта vitalconcept.com/woman-info/
Лендинг страница за Vital Concept

Лендинг страница за Vital Concept

Рекламна страница на Yolo

Продукт: YOLO - Натурален комплекс с антиоксидантно действие за забавяне на стареенето.

Вижте уеб сайта vitalconcept.com/yolo-info
Лендинг страница за Vital Concept

Марвена Диагностика

Официален дистрибутор на Siemens Healthcare Diagnostics GmbH

Марвена Диагностика ЕООД e официален дистрибутор на Siemens Healthcare Diagnostics GmbH за територията на Република България. Мисията на Марвена Диагностика ЕООД е да бъде предпочитаният партньор в динамично развиващата се сфера на здравеопазването. Да осигурява най-изгодните и надеждни цялостни решения, основани на новаторски и модерни технологии, инструменти и услуги.

Вижте уеб сайта www.marvena-dx.com
Марвена Диагностика
   Страници:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
"Ако смятате, че математиката е трудна, опитайте уеб дизайн."
~ Триш Пар
Разгледайте нашите проекти