УЕБ ДИЗАЙН. ИНОВАТИВНИ УEБ САЙТОВЕ

Ние се развиваме, усъвършенстваме, сътрудничим и работим по съвършено нов начин, за да постигнем нашите цели за разработка на КРЕАТИВНИ решения съчетани с функционалност.
Добрият и ефективен уеб сайт е оценен и е възнаграден чрез лоялността и доверието на клиентите, защото във ваше лице те виждат компания, която реагира бързо на новите предизвикателства на пазара!
Ние посвещаваме цялото си време и енергия за създаване на професионални интернет страници с динамична, разнообразна и лесно достъпна функционалост. При всеки избор и решение от страна на нашите клиенти ние споделяме с тях отговорността за техния избор.

Аметистът на Мерлин

6 стъпки за повече енергия и осъзнатост

Метод разработен от Ивана Камбушева "6 стъпки за повишаване на жизнената енергетика или повишаване на способността да управляваш своите жизнени сили и енергия", с който човек може да опита да си помогне, да добие сила в процеса на оцеляването и да си постави цел. Хармонията между сърцето и разума е диригент, който сработва енергиите, за да могат те да създадат красива музика.

Вижте уеб сайта www.svetovete.com
Аметистът на Мерлин

Възстановителен център Падмалая

Масажно студио за класически и източни терапии

В студио за масаж „Padmalaya“ познават и разчитат добре езика на тялото. Затова знаят каква е точната грижа за всеки техен гост. Мисията им е да премахнат болката и напрежението и да ви покажет колко кратък е пътят към радостта и отпускането. Оздравителен и лечебен масаж, източен масаж, класически масаж.

Вижте уеб сайта www.padmalaya.bg
Възстановителен център Падмалая

Melanoma BG

Грижа, превенция, лечение

Този сайт е създаден в помощ на всички, които са загрижени за своето здраве. В помощ на търсещите достоверна и актуална информация за превенцията, диагностиката и лечението на рака на кожата. В помощ на пациентите, засегнати от това заболяване и техните семейства.

Вижте уеб сайта www.melanoma.bg/
Melanoma BG

Адвокатско дружество „Антонова и Шукерова“

Вярваме, че успехът на нашите клиенти предопределя нашия собствен успех!

Адвокатско дружество „Антонова и Шукерова“ се състои от квалифициран и амбициозен екип, начело на който стоят доказани юристи с богат опит. Динамичната работа и високата мотивация на екипа са основна движеща сила за предоставяне на пълноценно правно обслужване на клиентите на кантората.

Вижте уеб сайта www.ams-law.bg/
Адвокатско дружество „Антонова и Шукерова“

Болница "Надежда"

Изработка на уеб сайт за болница Надежда

Взехме по частичка от всяка една надежда. Прибавихме мечти, вдъхновение, признателност, часове на размисъл; креативни идеи, много функционалност; над 4000 лейъра във Фотошоп, над 70 000 реда програмен код, пакет оптимизъм, 3 чувала мъдрост, купа усмивки, 5 кани вълнение, 1 шише предизвикателства, щипка хумор, зрънце носталгия, чаша цветя и пеперуди. Вложихме цялата си душа, зялахме с цялата си любов...

Вижте уеб сайта www.nadezhda.bg
Болница "Надежда"

МАЙКА НАВРЕМЕ

Фондация "Майка навреме"

Преди всичко мисията на "Майка навреме" е да информира. Основните усилия на фондацията са насочени към повишаване на информираността на младите българки по важните въпроси, касаещи тяхното репродуктивно здраве, за да могат да направят информиран избор за пътя си към майчинството, както и запознаването им достиженията на съвременната медицина, с техните предимства и новите възможности, които предоставят, но и с ограниченията им.

Вижте уеб сайта www.maikanavreme.bg/
МАЙКА НАВРЕМЕ

Архитектурно бюро - Студио АТМ

Архитект Ивайло Мишев

АТМ Студио се стреми да предложи комплексни решения за цялостното проектиране и дизайн на даден обект, а при необходимост и информационното осигуряване със съответната стратегия, маркетингови решения и PR концепция.

Вижте уеб сайта www.studioatm.com
Архитектурно бюро - Студио АТМ

Vanitta Fashion

Онлайн магазин - респонсив дизайн

Онлайн магазин за европейския и международния пазар на модна къща "Ванита". Стилни, елегантни, дизайнерски дамски модели. Сезонни колекции - онлайн магазин за дамска мода.

Вижте уеб сайта fashion.narisuvai.me/
Vanitta Fashion

Марвена Диагностика

Официален дистрибутор на Siemens Healthcare Diagnostics GmbH

Марвена Диагностика ЕООД e официален дистрибутор на Siemens Healthcare Diagnostics GmbH за територията на Република България. Мисията на Марвена Диагностика ЕООД е да бъде предпочитаният партньор в динамично развиващата се сфера на здравеопазването. Да осигурява най-изгодните и надеждни цялостни решения, основани на новаторски и модерни технологии, инструменти и услуги.

Вижте уеб сайта www.marvena-dx.com
Марвена Диагностика

Vanitta Fashion 2014

Онлан магазин за дамска мода

Добре дошли в света на модата, където талант и въображение превръщат неповторимите идеи в реалност. Фирмен уеб сайт модна къща "Ванита". Стилни, елегантни, дизайнерски дамски модели. Сезонни колекции - онлайн магазин за дамска мода. Моден дизайнер Гергана Петрова.

Вижте уеб сайта www.vanitta.com
Vanitta Fashion 2014

Just Call - VoIP By NET1

Фиксирана телефонна услуга

За този проект изградихме: Система, която комуникира с клиента. SMS уведомяване за кредитен лимит и одобряване на профил. Внедрихме ново поколение разплащане на Борика, което работи със PHP сокети. Използвахме и SOAP (WSDL) комуникация за извличането на потребителски данни. Функционалности като управлениие на юзърите, афилиейт програма, промо игри и няколко различни вида бонус кодове.

Вижте уеб сайта www.justcall.bg
Just Call - VoIP By NET1

Favia Viaggi

Лов в България и чужбина

Вижте уеб сайта www.faviaviaggi.com/
Favia Viaggi

Медицински център Нова радост

Център за репродуктивна медицина

Вижте уеб сайта www.ivfradost.com/
Медицински център Нова радост

Ebon.BG

Текущ проект - предстои пускане

Проектът е завършен. Етап: Качване на съдържаниe.

Вижте уеб сайта Статичен HTML вариант на проекта
Ebon.BG

JV Builders

Текущ проект - предстои пускане

Проектът е завършен. Етап: Качване на съдържаниe.

Вижте уеб сайта Статичен HTML вариант на проекта
JV Builders

Сружение цска завинаги

"Станете част от бъдещето на ЦСКА"

Сдружение "ЦСКА Завинаги" организира инициативи с цел подпомагане и развитие на детско-юношеската школа на ПФК ЦСКА. Сдружението работи усърдно за изграждане и поддържане на материалните бази за тренировки на детската школа. Сайтът има изградени системи за управление и обновявене на членства, онлайн дарения, счетоводна система, онлайн магазин с бонус и отспъпки. Различни модули даващи изключително гъвкава възможност за добавя не на съдържание като медия, статии, интервюта.

Вижте уеб сайта www.cska-forever.com
Сружение цска завинаги

СЪНИТА - ДОМАШЕН ТЕКСТИЛ

Всичко за дома

Фирма Сънита изработва текстилни продукти за дома. Спално бельо, олекотени завивки според сезона, одеяла. Различни, цветни и красиви десени, множеството модели, ръчна изработка и Patchwork. Аксесоари за всеки дом. Поръчки на едро и дребно.

Вижте уеб сайта www.sanita-home.com
СЪНИТА - ДОМАШЕН ТЕКСТИЛ

Модестаменте Бутик

Онлайн магазин за мода

Онлайн магазин Модестаменте Бутик. Фирмата се развива в луксозния моден сектор, представяйки на клиентите си прецизна селекция от висок клас световно утвърдени марки, представители на френския, италианския и британския стил.

Вижте уеб сайта www.online-modestamente.com/
Модестаменте Бутик

Скулптура Борислав Бонев

Малка пластика от бронз

"Изкуството е емоцията да видиш това, което е невидимо за останалите; материално олицетворение на красиво усещане, родено от въображението."
Личен уебсайт портфолио на творчеството на Борислав Бонев представящ неговите малки пластики от бронз.

Вижте уеб сайта www.skulptura.narisuvai.me
Скулптура Борислав Бонев

Баскетболен клуб ЦСКА

Развиване на млади таланти

Награда от "Компютърно пространство" 2013 - за най-добър сайт в категория "Забавление и хоби". Актуална информация за всичко, случващото се с баскетбола в ЦСКА. Възстановяването на клуба, отборите от школата, срещи, новини, галерии, 3х3 турнири и история, както и за всички инициативи на БК ЦСКА и турнири, провеждащи се в зала "Румен Пейчев" на стадион "Българска армия".

Вижте уеб сайта www.cska-basket.bg
Баскетболен клуб ЦСКА

Кампания "Червени сърца"

Възстановяване на Сектор "В" от стадиона

Уеб сайтът е изграден с цел провеждане на съвместна кампания на Сдружение "Червени сърца" и Сдружение "ЦСКА Завинаги" с цел събиране на средства за възстановяване на сектор "В" от стадион Българска Армия. Кампанията беше проведена чрез закупуване на места онлайн.

Вижте уеб сайта www.kampania-redhearts.eu
Кампания "Червени сърца"

Travel center

Вземи пътешествие онлайн

Изберетве вашето пътешествие. Екскурзии и почивки онлайн. Travelcenter.bg е сайт, обединяващ изгодни и разнообразни туристически оферти. Зад всяка една оферта стои сигурен източник, реална туристическа агенция, с многогодишен опит в туризма.

Вижте уеб сайта www.travelcenter.bg
Travel center

Мира Кунева - Астролог

Астрология - консултации, прогнози

Мира Кунева е един от водещите астролози в България. Рождена астрология, бизнес астрология, астрологични прогнози, синастрия-съвместимост, хорарна астрология, елективна астрология, кармична астрология. Ако търсите наистина добър и професионален астролог, то попаднали сте на правилното място.

Вижте уеб сайта www.mira-kuneva.com
Мира Кунева - Астролог

Greenfield Group

Agricommodity Trading and Brokering

Greenfield Group е търговска компания с глобален подход към световния пазар на зърнени и протеинови храни. Greenfield Group е иновативен фасилитатор на Agro Commodities & Products Trade, който включва всички съвременни дейности и услуги като, пълна логистика, международна търговия, консултантски услуги относно международни търговски и финансови операции. Базирана е в UK.

Вижте уеб сайта www.greenfield-group.co.uk
Greenfield Group

GAEA

Зелена алтернативна енергия

ГАЕА Зелена Алтернативна Енергия ЕАД предлага решения за управление на отпадъци, опазване на околната среда, оползотворяване на отпадъци и производство на алтернативни горива. ГАЕА е съвместно дружество между Evolution Environmental Group LLC (“E2”), американска компания за алтернативната енергия, и Titan Cement SA (“Титан”).

Вижте уеб сайта www.gaea.bg
GAEA

ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ

Лидер в производството на цимент

Компанията е един от основните производители на цимент в страната. Бизнес успехът и реномето на Титан се основават на прилагането на най-добрите съществуващи технологии за производство и методи за дистрибуция, на много проучвания и постоянно усъвършенстващ се ноу-хау. Компанията има бетонови възли и работи върху разкриването на кариери за чакъл и пясък.

Вижте уеб сайта www.titan.bg
 ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ

CRYOTECH - иновативни решения

Респонсив дизайн

Криотеч е иновативна компания предлагаща услуги за почистване чрез Dry Ice Blasting (бластиране със сух лед) в различни сфери на индустрията, строителството и реставрацията. Нова и модерна технология за отстраняване на различни видове замърсявания. Метод, който има огромни предимства пред традиционните средства за почистване.

Вижте уеб сайта www.cryotech.biz
CRYOTECH - иновативни решения
      Страници:
    1. 1
    2. 2
    3. 3
"Ако смятате, че математиката е трудна, опитайте уеб дизайн."
~ Триш Пар
Разгледайте нашите проекти